Το Κέντρο Αισθητικής Βeautytherapies έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς και αυτό γιατί συνδυάζει με επιτυχία τον τομέα της αισθητικής με αυτόν της επιστήμης. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ίδια την ιδιοκτήτρια και αισθητικό - βιολόγο...


Kα. Καυχίτσα

To Βeautytherapies.gr είναι μία νέα προσπάθεια του κέντρου για να φέρει κοντά τους πελάτες του με τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι Αισθητικοί ανά την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, πάντα με προτεραιότητα την προσωπική σχέση με τον επισκέπτη, μπορείτε να μας καλείτε τηλεφωνικά είτε να κάνετε ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η κα. Καυχίτσα θα χαρεί να σας κατατοπίσει σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.


Beautytherapies εικόνες


Η κα. Καυχίτσα αποφοιτά το 1997 από το τμήμα της αισθητικής του ΤΕΙΘ και ταυτόχρονα ανοίγει και το πρώτο της εργαστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χάρη στον επαγγελματισμό της η κα. Καυχίτσα συνεργάζεται παράλληλα με ανώτερες σχολές Χορού και Θεάτρου της Θεσσαλονίκης και σε happenings μόδας.

  Οι ανησυχίες της όμως δεν σταματούν εκεί. Έτσι, θα εισαχθεί και στο τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ και θα αποφοιτήσει το 2001. Πλέον η κα Καυχίτσα μπορεί να συνδυάσει την αγάπη της για την αισθητική με την επιστήμη της Βιολογίας. Το 2004 η κα. Καυχίτσα θα μεταφέρει το ινστιτούτο της στο κέντρο της Καρδίτσας. Ταυτόχρονα θα διδάξει σε ΙΕΚ και σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσηςΕπίσης καταφέρνει να μένει πάντα ενημερωμένη στον τομέα της αφού συμμετέχει ανελλιπώς σε μεγάλα συνέδρια και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η μεγάλη αγάπη της προς την επιστήμη και την τέχνη της ομορφιάς, την οδηγεί ακούραστα σε συνεχή αναζήτηση νέων μεθόδων και τεχνικών μέσα από σεμινάρια. Το 2022 θα ολοκληρώσει και το μεταπτυχιακό της στο Ελληνικό ανοικτό πανεπιστήμιο στον τομέα της "Εκπαίδευσης ενηλίκων".

Έτσι, η κα Καυχίτσα καταφέρνει να κρατά τις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο της όπως:

 1. Ενδερμολογία
 2. Αδυνάτισμα
 3. Αντιγήρανση
 4. Lifting
 5. Ακμή
 6. Αποτρίχωση
 7. Δυσχρωμίες
 8. Νυφικό Μακιγιάζ
 9. Laser IPL
 10. Δερμοαπόξεση
 11. Lash Extension
 12. Μόνιμο Μακιγιάζ
 13. Μεσοθεραπείες
 14. Επαγγελματικά καλλυντικά

.....πάντα σε κορυφαίο επίπεδο.

Επίσης στο Κέντρο Αισθητικής της Έλενας Καυχίτσας θα βρείτε πιστοποιημένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης,

καλλωπισμού και ομορφιάς καθώς και τα μοναδικά αρώματα τύπου της The Perfume Lab.


Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την συγγραφή στον τομέα της αισθητικής

καθώς και με την εκπαίδευση ενηλίκων σε συνεργασία με διάφορους φορείς.


Οι ιστότοποι που συντηρεί είναι:

Tο Blog ομορφιάς - Beautytherapies.eu

To  παρόν Ηλεκτρονικό κατάστημα - Beautytherapies.gr

Η Κα Καυχίτσα είναι εκλεγμένο μέλος του συλλόγου αισθητικών Θεσσαλίας.

Καλάθι Αγορών 0
Το καλάθι σας είναι άδειο Your cart is empty
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €