Το Beautytherapies, ιδρυθέν το 1997, ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη προτού μεταφερθεί στην Καρδίτσα, προσφέροντας δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της ομορφιάς και της φροντίδας. Ιδρυμένη από την κυρία Ελένη Καυχίτσα, Αισθητικό-Βιολόγο MSc, η εταιρεία παραμένει πιστή στην αρχική της υπόσχεση, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και τη συνολική ευεξία του δέρματος. Ανακαλύψτε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας για κάθε τύπο δέρματος και ανάγκη στο Beautytherapies, όπου η εμπειρία συναντά την καινοτομία για την πιο αποτελεσματική φροντίδα.

Search

Τηλεφωνικό κέντρο: +32441022203

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Beautytherapies.gr / ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κατά την περίοδο της καραντίνας, η κυρία Καυχίτσα αποφάσισε να αξιοποιήσει τον χρόνο του lockdown για να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα Beautytherapies. Σε τρεις μήνες, η βασική έκδοση ήταν έτοιμη, με τα προϊόντα να φιλοξενούνται αρχικά στο ινστιτούτο αισθητικής της και σε διαθέσιμους χώρους. Έναν χρόνο μετά, το Beautytherapies εισήλθε στη δεύτερη έκδοσή του, η οποία σημείωσε επιτυχία και οδήγησε σε περαιτέρω άνοδο.

Το 2023, η αυξημένη ζήτηση δημιούργησε την ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο, για να μπορεί η επιχείρηση να εξυπηρετεί τις παραγγελίες πιο γρήγορα και να φιλοξενεί περισσότερα προϊόντα. Έτσι, βρέθηκε ένας χώρος στην οδό Άρνης 9 στην Καρδίτσα, κοντά στο ινστιτούτο αισθητικής, με τα κατάλληλα τετραγωνικά και αποθήκες. Η διαμόρφωση καθυστέρησε λόγω της δυσκολίας ενσωμάτωσης σύγχρονων τεχνολογιών:

 1. Πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση ηλεκτρικού ρεύματος.
 2. Ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης της Google.
 3. Κατασκευές ενεργειακά αποδοτικής υάλωσης και κουφωμάτων της Alumil.
 4. Αυτόματα φώτα LED παντού για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 5. Απομακρυσμένα κλειδώματα και συναγερμοί.
 6. Συστήματα εποπτείας χώρου.
 7. Αναβάθμιση του δικτύου σε ασύρματο 5G.
 8. Ιδιόκτητοι servers για αναβάθμιση του λογισμικού.
 9. Εγκατάσταση συστήματος αποθήκης & barcode.
 10. VoIP τηλεφωνικό κέντρο ASTERISK.
 11. Ηλεκτρονική τιμολόγηση σε απευθείας σύνδεση με την ΑΑΔΕ για ευκολία και νομιμότητα στις συναλλαγές.

Μετά από έξι μήνες κατασκευής και διαμόρφωσης, ο χώρος ήταν έτοιμος. Το νέο Beautytherapies προσφέρει στους πελάτες του προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη ομορφιάς, από αντιγήρανση και ενυδάτωση μέχρι συνολική ευεξία του δέρματος. Τώρα, βρισκόμαστε στην τρίτη έκδοση του καταστήματος, σχεδιασμένη εξ αρχής από προγραμματιστές της επιχείρησης και ειδικά προσαρμοσμένη για το όραμα του μέλλοντος.

Δεσμεύσεις για το μέλλον:

 • Εμπλουτισμός της γκάμας προϊόντων για να καλυφθούν περισσότερες ανάγκες ομορφιάς και ευεξίας.
 • Βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης πελατών, με ακόμη πιο άμεσες και σωστές απαντήσεις.
 • Συνεχής αναβάθμιση τεχνολογιών για αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματος.
 • Διατήρηση της αρχικής υπόσχεσης για υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Σεβασμός στο περιβάλλον, με οικονομία και ελάχιστο αποτύπωμα της επιχείρησης.

Το Beautytherapies συνεχίζει να συνδυάζει την εμπειρία με την καινοτομία, διατηρώντας την αρχική του υπόσχεση για αποτελεσματική φροντίδα.