Το Beautytherapies, ιδρυθέν το 1997, ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη προτού μεταφερθεί στην Καρδίτσα, προσφέροντας δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της ομορφιάς και της φροντίδας. Ιδρυμένη από την κυρία Ελένη Καυχίτσα, Αισθητικό-Βιολόγο MSc, η εταιρεία παραμένει πιστή στην αρχική της υπόσχεση, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και τη συνολική ευεξία του δέρματος. Ανακαλύψτε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας για κάθε τύπο δέρματος και ανάγκη στο Beautytherapies, όπου η εμπειρία συναντά την καινοτομία για την πιο αποτελεσματική φροντίδα.

Search

Τηλεφωνικό κέντρο: +32441022203

 

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Beautytherapies.gr / Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Beautytherapies.gr για τις αγορές σας σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα σέβονται τα δικαιώματά σας ως καταναλωτές σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Επιστροφές

Η πολιτική μας για τις επιστροφές και τις επιστροφές ισχύει για 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Εάν έχει περάσει αυτή η περίοδος, δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη επιστροφή ή ανταλλαγή.

Για να είναι δικαιούχος επιστροφής, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, με όλα τα αρχικά εξαρτήματα και συσκευασία.

Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας που έχουν ανοίξει ή χρησιμοποιηθεί, καθώς και προϊόντα με περιορισμένη διάρκεια ζωής.

Διαδικασία

Μόλις λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας, θα σας ενημερώσουμε για την έγκριση ή απόρριψή της επιστροφής σας. Εάν εγκριθεί, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή σας και θα επιστραφεί το αντίτιμο στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας.

Ανταλλαγές

Εάν χρειάζεστε αντικατάσταση για ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αντικατάστασης.

Μεταφορικά Έξοδα

Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων σας για επιστροφή ή ανταλλαγή. Τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται.

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τις επιστροφές και τις επιστροφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +302441022203 ή στο [email protected]. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.